Nevezés

Kedves Pályázók!

Nevezni tizenegy kategóriában, az alábbi online űrlapok segítségével lehet 2019. november 8-ig. Az űrlapok tartalmazzák, hogy az adott kategóriában mik az értékelési szempontok és milyen jellegű csatolmányok tölthetőek fel. A megadott karakterszámok csak irányadóak.

Igény esetén tanácsadással támogatjuk pályázata összeállításában. 

Nevezéssel kapcsolatos kérdéseit, illetve tanácsadási igényét jelezheti a marketing@marketing.hu email címen, illetve a +36 20 393-3878-as telefonszámon Rácz Bettina projektmenedzsernél. 

Pályázati, nevezési díj

A Marketing Diamond Awards pályázat nevezési díja:
- október 18-ig kedvezményesen 25.000 Ft +ÁFA/nevezés 
- október 18-a után 29.500 Ft + Áfa/nevezés

Tavalyi nevezőinknek a pályázat nevezési díja:
- október 18-ig kedvezményesen 20.000 Ft + Áfa/nevezés
- október 18-a után 25.400 Ft + Áfa/ nevezés

3+1-es kedvezmény - mely szerint minden 4. pályázat térítésmentesen nyújtható be!

A nevezési űrlap benyújtása fizetési kötelezettséget von maga után.

Csatolmányok
Maximum feltöltési korlát összesen: 25 Mb

Amennyiben ennél nagyobb méretű csatolmányt szeretnél küldeni, kérjük ezt küldd meg e-mailben a marketing@marketing.hu email címre, vagy különböző nagyfájl küldő rendszerek segítségével (pl. Wetransfer, Toldacuccot, stb...).

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

 

Pályázók köre – kik pályázhatnak?

 

A „Marketing Diamond” elismerő védjegyre pályázhatnak magyarországi ügynökségek, illetve marketingtevékenységet végző, vagy azt megrendelő egyéb cégek, amelyek a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt marketingtevékenységet végzett vagy annak megbízói vagy felelős megvalósítói voltak.